سالروز ولادت با سعادت چهارمین امام و ولی عاشقان، سالار ساجدین و زینت عابدین حضرت امام زین العابدین ( علیه السلام ) را به پیشگاه مقدس حضرت بقیة الله الاعظم حجت بن الحسن العسکرى (عجل الله تعالى فرجه الشریف) و امت اسلامى و شیعیان آن حضرت تبریک عرض مى نماییم.
______________________________________
أسعد الله أیامنا و أیامکم ، ویشرفنا أن نزف أزکى التهانی وأسمى التبریکات لمولانا صاحب العصر والزمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف) وللامة الاسلامیة وشیعة أهل البیت (علیهم السلام) بمناسبة ولادة سبط أمیر المؤمنین الامام علی ( علیه السلام ) سید الساجدین الامام علی بن الحسین، زین العابدین (علیه السلام )
______________________________________
Warm felicitations to the Imam of the time (a.s.) and the Shias of Ahlulbayt on the auspicious occasion of the birth anniversary of Imam Zain al-abedin (a.s.)
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
شعبان شد و پیک عشق از راه آمد *** عطر نفس بقیة الله آمد
با جلوه ی سجاد و ابوالفضل و حسین*** یک ماه و سه خورشید در این ماه آمد
سالروز ولادت با سعادت اسوه وفادارى حضرت ابا الفضل العباس (علیه السلام) را به پیشگاه بقیة الله الاعظم (عجل الله تعالى فرجه الشریف) و امت اسلامى و شیعیان اهل بیت (علیهم السلام) تبریک عرض مى نماییم.
______________________________________
أسعد الله أیامنا و أیامکم ، ویشرفنا أن نزف أزکى التهانی وأسمى التبریکات لمولانا صاحب العصر والزمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف) وللامة الاسلامیة وشیعة أهل البیت (علیهم السلام) بمناسبة ولادة قمر الهاشمیین أبی الفضل العباس (علیه السلام.(
______________________________________
Congratulations to all Muslim Ummah specially the Shias of Ahlulbayt (a.s.) on the auspicious occasion of the birth anniversary of Abulfazl Abbas (a.s.)
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
یا ابن الحسن میلاد جدت حسین (ع) مبارکت باد. میلاد او که خود فرموده ای در غمش خون می گریم.
مولای من این روزها همه عیدی می خواهند، من هم عیدی می خواهم، خیلی ها این ایام در جمکران هستند و خیلی ها می خواهند باشند، من هم می خواهم باشم می خواهم برای یک بار هم که شده حسرت زده ی جمکرانت نباشم،
می خواهم حد اقل برای یک بار حسرت زده ی حس کردن سردی سنگ فرش صحن جمکران با پای برهنه نباشم،
می خواهم برای یک بار حسرت زده ی دیدن ستاره های شب جمکران نباشم،
می خواهم برای یک بار حسرت زده ی شنیدن ناله ها و دیدن اشکهای منتظرانت نباشم،
می خواهم برای یک بار حسرت زده ی شنیدن و حس کردن این که می گویند از در و دیوار جمکران عاشقانه ندای «یا ابن الحسن» و «اللهم عجل لولیک الفرج» می آید نباشم،
آنقدر دلم به تنگ آمده که می خواهم برای یک بار در جمکران باشم و از عمق وجود هی بلند فریاد بزنم:
«یا ابن الحسن
یا ابن الزهرا
خدا گل نرگس کجاست
الهی
أین یوسف الزهرا
أین الطالب بدم المقتول بکربلا ...»
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
امام مهدی>آثاز حضرت:
دعای حضرت برای شیعیان
با استناد به فرموده حضرت که لا ناسین لذکرکم، ایشان هیچگاه از یاد شیعیان و دعا براى آنان غافل نیست. از ابن طاووس نقل شده که سحر در سرداب مقدس، از حضرت مهدى (ع) شنید که حضرتش درباره شیعیان چنین دعا مى فرمود: "اللهم إن شیعتنا من شعاع انوارنا و بقیة طینتنا و قد ذنوبا کثیرة اتکالا علی حبنا وولایتنا فان کانت ذنوبهم بیتک و بینهم فاصفح
عنهم فقد رضینا وماکان منها فیما بینهم، فاصلح بینهم وقاص بها عن خمسنا وادخلهم الجنه وزحزحهم عن النار ولا بینهم ولا تجعل بینهم وبین اعدائنا فی سخطک (1)
دعاى حضرت مهدى (ع)
در مفاتیح الجنان آمده است: کفعمى در مصباح فرموده این دعاء حضرت مهدى (ع) است:
اللهم ارزقنا توقیع الطاعة و بعد المعصیة و صدق النیة .....0.، در مهج ذکر شده که این دعاء حضرت حجت است: "اِلهی بِحق من ناجاک و بِحق من دعاک فی البر والبحر..... 0 (2).
ا. بحارا لانوار ج 53 ص 302 به نقل از نجم الثاقب، باب هفتم، حکایت نوزدهم.
02 مفاتیح باب اول فصل هفتم.
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
امام مهدی>اثبات وجود امام مهدی
چگونه مى شود اثبات کرد که مهدى واقعاً در تاریخ وجود داشته است شاید شرایط خاص روحى- روانى این باور را در ذهن مردم جا انداخته باشد این اصل که مهدى رهبر موعود و منجى عالم بشریت است به صورت عام در احادیث نبوى، و به صورت خاص در روایات ائمه اهل بیت (ع)آمده است.
در این روایات مسأله به گونه ای مورد تاکید قرارگرفته که جاى هیچ گونه شکى باقى نمی گذارد وچهارصد حدیث فقط از طریق اهل سنت شمارش شده که به ضمیمه روایات شیعه به بیش از شش هزار روایت مى رسد و چنین آمارى بسیار بالاست.
در مورد خیلى از مسائل بدیهى اسلام که مسلمانان به آن معتقدند، این همه روایت وارد نشده است.
اما تجسم این اندیشه در وجود امام دوازدهم (ع) هم دلایل کافى دارد که کاملاً اقناع کننده است. این دلایل را مى توان در دو دلیل نقلى و علمى، خلاصه کرد: دلیل نقلى، وجود امام موعود را اثبات می کند ودلیل علمى، ثابت می کند که مهدى (ع) یک اسطوره ویک فرضیه نیست، بلکه حقیقتى است که وجود او در تاریخ لمس شده است.
اما دلیل نقلی صدها روایت و حدیث از پیامبر اکرم (ص)و ائمه اهل بیت (ع)رسیده است که می گوید مهدى موعود داراى این خصوصیات است: از اهل بیت است، از فرزندان فاطمه است، از نسل حسین ونهمین فرزند آن حضرت است. وروایاتى که می گوید جانشینان پیامبر(ص)دوازده نفر مى باشند.
این روایات، مهدى موعود را در شخص امام دوازدهم، منحصر و معین می کند وبا اینکه ائمه (ع)براى حفظ آن حضرت از ترور وقتل سعى داشتند مسأله در سطح عمومى مطرح نشود، در عین حال روایات زیادى در این زمینه وارد شده است. البته زیادى روایت به تنهایى نمى تواند مقبولیت آن را برساند، بلکه در این جا قرینه وگواه خاصى وجود دارد که دلیل بر صحت این روایات است. در حدیث شریف نبوى، سخن از امامان، جانشینان، امیران و سخن از دوازده تن آمده است. متن احادیث مختلف است در بعضى دوازده امام و در بعضى دوازده خلیفه ودر بعضى دیگر دوازده امیر، ذکر شده است. بعضى از مؤلفان، این احادیث را بیش از دویست وهفتاد شمارش کرده اندکه همگى ازکتابهای معتبر شیعه وسنى از قبیل صحیح بخارى، صحیح مسلم، سنن ترمذى، سنن ابوداود، مسند احمد و مستدرک حاکم نقل شده است.
اما دلیل علمی : دلیل علمى تجربه است، تجربه اى که مدت زمان هفتاد سال گروهى از مردم با آن زندگى کردند یعنى "غیبت صغرى ". غیبت صغرى برگزارشد تا مردم به تدریج با غیبت خو بگیرند و خود را بر اساس آن بسازند. امام از دیده ها پنهان بود ولى از طریق وکیلان ویاران مورد وثوق )نواب اربعه( با مردم ارتباط داشت. در این مدت، چهار تن از پاکترین و باتقواترین مؤمنان، نیابت وجانشینى آن حضرت را بر عهده داشتند ودر مدت هفتاد سال واسطه میان او ومردم بوده اند وهیچ کسى در هیچ زمینه اى خطایى از آنان ندیده و نشنیده است.
آیا تصور می کنید امکان داشته باشد یک دروغ، هفتاد سال دوام بیاورد وچهار نفر با هماهنگى کامل ویکصدا، یک نقش را بازى کنندآنان با رفتار صمیمانه خود چنان در مردم ایجاد اطمینان کرده بودندکه همه به گفتار وکردار آنان ایمان داشتند. آیا مى شود این چهار تن به
گونه ای نقش بازى کنندکه هیچ کس به حقیقت پى نبرد در حالى که این افراد هیچ رابطه خاصى با هم نداشته اند تا بگوییم در این قضیه تبانى کرده بودند. از قدیم گفته اند: طناب دروغ، کوتاه است. امکان ندارد یک دروغ بتواند بدین شکل دوام بیاورد ودر تمام این مدت وبا همه بده و بستان ها وروابط مختلف موضوع کشف نگردد وهمه به درستى آن ایمان داشته باشند. بدینسان در مى یابیم که پدیده غیبت صغرى مى تواند به عنوان یک آزموده علمى، دلیل بر واقعیت خارجى یک موضوع باشد و آن وجود، زندگى و سپس غیبت حضرت مهدى (ع)است. آن حضرت پس از غیبت صغرى، خود اعلان کرده است که در پرده غیبت کبرى خواهد رفت واز نظرها پنهان خواهدگشت وهیچ کسى او را نخواهد دید. (1)
ا. نشریه موعود شماره 14 ص 80 ( مقاله شهید سید محمد باقر صدر).
مهدی(عج)
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی
دایم گل این بستان شاداب نمی?ماند
دریاب ضعیفان را در وقت توانایی
دیشب گله ی زلفش با باد همی?کردم
گفتا غلطی بگذر زین فکرت سودایی
صد باد صبا این جا با سلسله می?رقصند
این است حریف ای دل تا باد نپیمایی
مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد
کز دست بخواهد شد پایاب شکیبایی
یا رب به که شاید گفت این نکته که در عالم
رخساره به کس ننمود آن شاهد هرجایی
ساقی چمن گل را بی روی تو رنگی نیست
شمشاد خرامان کن تا باغ بیارایی
ای درد توام درمان در بستر ناکامی
و ای یاد توام مونس در گوشه تنهایی
|
|
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
سالروز ولادت با سعادت آخرین ستاره درخشان امامت و ولایت منجى عالم بشریت حضرت بقیة الله الاعظم صاحب العصر والزمان حجت بن الحسن العسکرى (عجل الله تعالى فرجه الشریف) به امت اسلامى و منتظران آن حضرت تبریک عرض مى نماییم.
______________________________________
أسعد الله أیامنا و أیامکم ، ویشرفنا أن نزف أزکى التهانی وأسمى التبریکات للامة الاسلامیة وشیعة أهل البیت (علیهم السلام) بمناسبة ولادة منجی البشریة و منقذها بقیة الله الاعظم صاحب العصر والزمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف) وجعلنا الله من أنصاره وشیعته ان شاء الله.
______________________________________
Heartiest congratulations and warmest felicitations on the occasion of the birth anniversary of Imam Mahdi, the Imam of the Time – may Allah hasten his reappearance
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
سالروز ولادت با سعادت مؤذن کربلا آینه تمام قد حضرت رسول(ص) خلقآ و خُلقآ حضرت علی اکبر(علیه السلام) را به پیشگاه بقیة الله الاعظم (عجل الله تعالى فرجه الشریف( و امت اسلامى و شیعیان اهل بیت (علیهم السلام) تبریک عرض مى نماییم.
______________________________________
أسعد الله أیامنا و أیامکم ، ویشرفنا أن نزف أزکى التهانی وأسمى التبریکات لمولانا صاحب العصر والزمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف) وللامة الاسلامیة وشیعة أهل البیت (علیهم السلام) بمناسبة ولادة مؤذن الکربلا و أشبه الناس باالرسول(ص)، إبن الإمام حسین (علیه السلام) علی اکبر (علیه السلام.(
______________________________________
Congratulations to all Muslim Ummah specially the Shias of Ahlulbayt (a.s.) on the auspicious occasion of the birth anniversary of Imam Hussain s son Ali Akbar(a.s.)
نوشته شده توسط سید حسین در سه شنبه 85/7/4 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
1-آخر الزمان:
آخر الزمان اصطلاحی است در فرهنگ ادیان بزرگ دنیا، به معناى آخرین دوران حیات بشر و قبل از برپایى قیامت.
در فرهنگ اسلامى، آخر الزمان، هم دوران نبوت پیامبر اکرم (ص)، تا وقوع قیامت را شامل مى شود و هم دوران غیبت و ظهور مهدى موعود(ع) را در دوران معاصر، عده اى از مفسران و متفکران مسلمان از قبیل : مرحوم علامه طباطبایى، استاد شهید مرتضى مطهرى، سید قطب، محمد رشید رضا، شهید سید محمدباقر صدر و... با اتکا به آیاتى از قرآن کریم اعراف: 138، انبیاء: 105، صافات: 171 و 172 استخلاف انسان در زمین، فرمانروا شدن نیکوکاران زمین وراثت صالحان و پیروزى حق بر باطل را به رقم جولان دائمى باطل، به عنوان سرنوشت آینده بشر مطرح کرده اند و آیات و روایات مربوط به تحولات آخر الزمان را بیانگر نوعى فلسفه تاریخ مى دانند و به اعتقاد ایشان، عصر آخر الزمان عبارت است از دوران شکوفایى تکامل اجتماعى و طبیعى نوع انسان.
چنین آینده اى امرى است محتوم که مسلمانان باید انتظار آن را داشته باشند و نباید منفعل و دلسرد به حوادث واقعه بنگرند، بلکه با حالتى پر نشاط و خواهان صلاح جامعه انسانى و آگاه از تحقق اهداف تاریخى انتظار، باید سرشار از امید، آمادگى و کوشش درخور این انتظار مقدس باشند.
در چارچوب این برداشت، آخر الزمان قطعه معینى از تاریخ نوع انسان است که او باید در آن، حرکت تکاملى تدریجى خود را تا تحقق وعده الهی ادامه دهد. در حالى که در کتب علماء متقدم همچون "کمال الدین " رحمه الله الغیبه شیخ طوسی رحمه الله چنین تفسیرى از تاریخ نبوده و تحولات آخر الزمان امرى است غیر عادى که در آخرین بخش از زندگى نوع انسان واقع می گردد و به تحولات قبلى جامعه انسانى مربوط نمى شود.
شناخت آخر الزمان یا فرجام شناسى (Eschatology) در ادیان یهود، مسیحیت و زرتشتى نیز حائز اهمیت است. نگاهى به دردها و آلام بشر اندیشمند امروز و قربت او در زوال فطرت پاک آدمی، چنین مى نمایاند که در میان همه خواسته هاى ضد و نقیضش، امروز یکى هست که همه در آن مشترکند همه اقوام و ملل یک صدا خواهان آزادى اند.(1)
در احادیث بسیارى آمده است که حضرت مهدى (ع) در آخر الزمان ظاهر مى شود. پیامبر اکرم (ص) بر فراز منبر فرمود: مهدى از عترت و اهل بیت من است. او درآخر الزمان ظهور می کند. (2)
و نیز فرمود: مژده باد شما را به ظهور مهدى که او در آخر الزمان به هنگام سختى روزگار و فتنه و اختلاف و عدم امنیت مى آید و خداوند به وسیله او زمین را پر از قسط و عدل مى نماید.(3)
امام باقر(ع) نیز مى فرماید: دولت ما آخرین دولت هاست.... (4)
پیامبر(ص) دست ها را بهسوی آسمان برافراشت و گفت: خداوندا برادرانم را به من بنمایان. یکى از اصحاب گفت: مگر ما برادران شما نیستیم؟ فرمود: نه، شما یاران من هستید. برادران من کسانى هستند که در آخر الزمان مى آیند و به من ندیده ایمان مى آورند. خداوند آن ها را پیش از آن که از صلب پدران به رحم مادران درآیند، با نام خود و پدرانشان به من معرفى نموده است که استقامت هر یک از اَن ها در دین خود، از کندن خارهاى گون در شب تاریک، و به دست گرفتن آتش گداخته سخت تر است. آن ها مشعل هاى هدایت هستند که خداوند آن ها را از فتنه های تیره و تار نجات می بخشد.(5)
درباره فتن و حوادث آخر الزمان، احادیث بیشماری از حضرت ختمى مرتبت و حضرات ائمه (ع) در کتب حدیث به ثبت رسیده است.
مجموعه هایى از آن احادیث، به صورت کتب مستقلى به نام ملاحم, الغیبة و دیگر نام ها نگاشته شده است.
روایات معصومین (ع) نشان مى دهد:
1. با سپرى شدن این دوران، بساط زندگى دنیوى برچیده و مرحله اى جدید در نظام آفرینش آغاز مى شود.
2. آخر الزمان خود به دو مرحله کاملاً متفاوت تقسیم مى شود: دوران نخست که در آن انسان به مراحل پایانی انحطاط اخلاقی مى رسد .
دوران بعد، عصر تحقق وعده هاى الهى به پیامبران و اولیاى خدا است و با قیام مصلح جهانى آغاز مى شود. کلیات عقاید مربوط به آخر الزمان تقریباً از سوى همه فرقه هاى بزرگ اسلامى پذیرفته شده است، ولی در خصوص وابستگى این تحولات به ظهور مهدى (ع) و نیز هویت او اختلاف نظر وجود دارد.
_______________________________________________________________________
1. نشریه موعود شماره 11 و 10ص 54.
2.غیبة طوسی ص 111 بحارالانوار، ج 51ص 74
3. منتخب الأثر ص 171
4. بحارالانوار ج 52 ص 332 اثبات الهداة ج 3 ص 6 51
5. بحارالانوار ج 52ص 24 ا منتخب الاثرص 515 الزام الناصب ص137.
نوشته شده توسط سید حسین در پنج شنبه 85/6/23 و ساعت 12:16 عصر | نظرات دیگران()
سالروز ولادت با سعادت سومین اختر تابناک امامت و ولایت رهبر آزادگان جهان حضرت امام حسین (علیه السلام) را به پیشگاه مقدس حضرت بقیة الله الاعظم حجت بن الحسن العسکرى (عجل الله تعالى فرجه الشریف) و امت اسلامى و شیعیان آن حضرت تبریک عرض مى نماییم.
______________________________________
أسعد الله أیامنا و أیامکم ، ویشرفنا أن نزف أزکى التهانی وأسمى التبریکات لمولانا صاحب العصر والزمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف) وللامة الاسلامیة وشیعة أهل البیت (علیهم السلام) بمناسبة ولادة سبط النبی الاکرم (صلى الله علیه وآله وسلم) أبی الاحرار الامام أبی عبدالله الحسین (علیه السلام)
______________________________________
Warm felicitations to the Imam of the time (a.s.) and the Shias of Ahlulbayt on the auspicious occasion of the birth anniversary of Imam Husain (a.s.)
نوشته شده توسط سید حسین در پنج شنبه 85/6/9 و ساعت 12:54 عصر | نظرات دیگران()
|